Vilka vi är

Ystads Dykarsällskap Nautilus är en idéell förening som grundades redan 1965, detta gör oss till en av de äldsta klubbarna i Sverige inom dykning. Föreningens grundstomme bygger på gemensamma arbetsinsatser från alla medlemmar och de poster som formellt måste bemannas väljs utav dessa under årsmötet som vanligtvis hålls i första kvartalet varje år.

Idag består föreningen av cirka 35 medlemmar med åldersspannet 12 till 80 år. Vi tillämpar ingen åldersindelning på våra träningar och utfärder utan alla är alltid lika välkomna under förutsättning att man är intresserad av att hjälpa till med att få allt att fungera så bra som möjligt. ”Ingen kan göra allt men alla kan göra något” passar bra för vår verksamhet.

Är du intresserad av en förening som sysslar med fridykning, undervattensrugby och sportdykning och där det finns en stor mix av intressen för vad man kan syssla med i samband med ovanstående aktiviteter? Är du intresserad av en förening som inte ”toppar lag” utan gör det vi är bra på för att vi helt enkelt tycker det är kul? Om du svarar ”Ja” på ovanstående frågor då är Ystads Dykarsällskap Nautilus utan tvekan en klubb som passar dig!

Vill du lära känna oss eller fortfarande är osäker? Inga problem! Vi tränar tillsammans varje onsdag(uppehåll under skollov) mellan 19:15 och 20:30 på Ystad Arena och du är inbjuden att gästa oss och prova på några träningar utan medlemsavgift. Om du sen beslutar att du vill fortsätta tillsammans med medlemmarna i YDSN eller vill stötta klubben på något annat vis så får du information om hur du gör, antingen via hemsidan, genom facebook eller av någon utav våra aktivitetsledare.

Just du är mycket viktig för att bygga vår gemenskap och glädje!