TERMINSSTART! + gamla nyheter + nya nyheter =)

Så otroligt härligt att köra igång igen! Och sen då? Så många nya förmågor! Nu har vi tillsammans en utmaning framför oss, att svetsa samman vår träningsgrupp som nu är uppe och snuddar på 20-25 deltagare strecket, ännu en historisk nivå som vår lilla förening inte sett på många år. Som tränare blir man lycklig av att se en sådan skara ha roligt och träna tillsammans, det vill jag lova!

Visste ni förresten att vi numer kör med terminsmål för att få lite klarare riktlinjer i vad vi vill uppnå med vår träning? Denna säsong satsar vi på att certa upp fridykare så det är tester av dessa som ligger i fokus från nu fram tom December, sen får vi se vad som händer nästa termin.

Förra terminen satsade vi på andhållning. Det var ett roligt mål att få jobba med att motivera deltagarna i att höja sin andhållningsprestanda. Med motivation från tränarna och deltagarna gick det riktigt bra och vi landade på en förbättring på i snitt ca 25% bättre tider än vad vi började terminen med.

Nu kör vi på tillsammans och gör denna termin riktigt minnesvärd!

Hälsningar/ Tränarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.