Städa strand, lördagen den 18 September kl. 10:00. Hjälp oss!

Hej dykarvänner! Den 18 september deltar vi i städa strand, ett kul projekt som görs tillsammans med massor av andra föreningar runt om i Sverige. Vi behöver så många deltagare som möjligt till detta så häng med och hjälp oss bidra till en renare miljö. Ni måste inte vara medlemmar i föreningen för att hjälpa till.

Maila till ydsnautilus@gmail.com om du vill bidra. Vi startar vid klubbhuset på lördag och tar oss gemensamt till städområdet som ligger på gångbart avstånd. Sköna kläder man inte är jätterädd om är att föredra.


Starttid vid klubbhus: kl.10:00

Färdiga vid vid 13-14 tiden, beroende på hur mycket skräp vi finner.

Därefter fikar/grillar vi tillsammans. Man har med sig det man känner för att spisa. Hela eventet är vi tillsammans och har trevligt.

Varmt välkomna vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.